Skye (Unique Una fan Allemastate).

Skye is onze eerste Mopshond. Het is een bijzonder grappig exemplaar (dat vindt ze trouwens zelf ook). Ze is echt nergens bang voor. Skye is een echte atleet, niet moe te krijgen en sterk als een beer. Ondanks dat we al enkele honden hadden toen Skye kwam, wist ze al vrij snel door te stromen tot roedelleider. Ik denk dat haar onbevreesde karakter daar debet aan is. Skye is enorm sportief en houdt van lange wandelingen, natuurlijk loopt ze los, want ze luistert goed met wandelen. Ze is bang voor geen enkele hond.

Skye heeft de, voor mopshonden, karakteristieke groeven in haar schedel, maar als ze ondeugend is, dan is haar schedel zo rond als een voetbal, we zien dan al aan haar dat ze wil spelen en ravotten.De grootste hobby van Skye is wandelen.

Poppy (Dexterous Rascals Count on me).

Poppy is een brutaal exemplaartje (met een knipoog), dat de andere honden het bloed onder de nagels vandaan kan halen. Maar achter haar grote mond schuilt een piepklein hartje. Poppy is nogal verbaal ingesteld. Als ze ergens enthousiast over is, dan laat ze dat graag horen. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan eten klaarmaken, of als ze merkt dat we gaan wandelen. Poppy is vrij aktief en hoe kan het ook anders, ze houdt enorm van eten.

 

Bimbo (Scallawag's Eye Candy).

Bimbo is een dochterje van Mellow. En net zoals mellow is ze de zachtheid zelf. Ze zal nooit iets stouts doen en is een rustig en zelfverzekerd hondje. Haar hobby is om met onze oudste dochter te gaan “terrassen” in Valkenburg. Lekker op een stoel liggen, wat snoepen, mensen kijken en veel aandacht krijgen en dan nog ff naar de dierenspeciaalzaak. Bimbo speelt ontzettend graag. Teddy is haar beste speelkameraadje.

 

 

Teddy (Scallawag's goes Bananas).

Teddy is onze  eerste zwarte mops.  Het is nu nog een kleine handenbinder die de wereld nog aan t ontdekken is. Ze speelt enorm graag met Bimbo. Ook zij gaat al graag mee “terrassen”.